Karsten Rudbeck Jessen den 01-07-2016
    Kære alle i og omkring Sønder Otting Skole.

Nu trækkes stikket – skoleåret 2015/2016 rinder ud – personalet på skolen går sommerferie – eleverne sendte vi på ferie for en uge siden. Det er som det skal være.

I sommerferien sker der det, at der på Buegade arbejdes på forbedringer af elevernes undervisningsmiljø. Allerede nu bores der hul på hul i facaderne mod syd. Det er ventilationshuller ”ind og ud” – og det både larmer og sviner. Men det bliver godt. Samtidig bliver der solafskærmet i form af indvendige rullegardiner med reflekterende bagside og gjort noget ved regulering af støj.

Efter ferien – i slutningen af august/begyndelsen af september kommer der skred i skolebyggeriet i form af workshops for medarbejdere, børn/elever, brugere og borgere i almindelighed. Alt med henblik på at få skabt medejerskab af projektet, få stillet skarpt på indhold, sorteret lidt i drømme og virkelighed. Det bliver vildt spændende – tidskrævende; men en vigtig del i processen mod den færdige skole.

Pædagogisk præges børns og unges skolehverdag fortsat af ting, der følger i kølvandet på skolereformen og de rammesætninger, der både nationalt og lokalt løbende sættes omkring begrebet en anderledes skoledag.

Der er ingen tvivl om, at folkeskolen i både form og indhold forandrer sig. Kunsten er, at alle parter omkring skoleudvikling har forståelse for og får oplevelsen af, at forandringen sker, for at kvalificere de unge til en fremtid vi i nuet ikke kan forestille os.

Der sker nye tiltag i alle tre universer.

Til august træder en ny sammensat skolebestyrelse til. Den har konstituerende møde i uge 32, hvorefter nyt meldes ud om formandskab o.l.

Sidst men ikke mindst ønskes alle en rigtig god sommerferie. Det sker i håbet om, at solen må skinne, således vi alle finder nye kræfter til skoleåret 16/17, der starter mandag d. 8. august 2016.

Der vil være folk at træffe på skolen allerede fra mandag d. 1. august 2016.

Tak for samarbejdet hele vejen rundt - tak for en energisk og engageret indsats til de ansatte.

God sommer til alle!

Karsten Rudbeck Jessen

John Skovby den 28-06-2016
    Translokation 2016

Rundt regnet 150 unge mennesker, deres nærmeste familier samt skolens ansatte var forleden samlet i hallen til translokation.
    Programmet var præget af sang, taler, overrækkelse af beviser og afslutningsvis et let traktement. Stemningsfyldt!