Karsten Rudbeck Jessen den 03-07-2015
    Kære alle i og omkring Sønder Otting Skole.

Sommeren er kommet til Danmark – sidder på et af mine kontorer - sorterer og smider ud. Det er en god proces – en proces, der bevirker, at man lige for et genkig over de ting, der har været på den pædagogiske dagsorden i løbet af skoleåret.

Det har igen været et travlt år – et år med mange beslutninger og forandringer. Men det har så sandelig også været et spænde første år under den nye skolereform. Rigtig mange opgaver er blevet defineret på ny.

”Forandringer er kommet for blive”, er en sætning, der ofte siges. Og sandt er det. Vi har med garanti ikke set de sidste store ændringer – så sent som i morges modtog vi en skrivelse fra UVM om, at lektiehjælp/fagligfordybelse fra nu af er obligatorisk for alle elever.

Alle på skolen har været på hårdt arbejde – gjort vores yderste for at få skabt gode skoledage for børn og unge. Vi har bestemt begået fejl – rettet op på dem løbende. Vi har været i god dialog med rigtig mange forældre og dermed fået megen konstruktiv feedback. Tak for det!

På forældremøderne det kommende skoleår vil der være ledelse tilstede. Så dialogen får rig mulighed for at fortsætte. Det er i samarbejdet – hjem/skole – vi får skabt de bedste forudsætninger for, at det enkelte barn bliver så dygtigt, som det kan – klarer sig optimalt fagligt og bliver livsduelig.

1000 tak til alle, der har medvirket til at gøre 14/15 til et spænende og godt skoleår. Jeg glæder mig til fortsættelsen 15/16.

God sommer – og velfortjent ferie til alle.
    Karsten Rudbeck Jessen

Første skoledag: Mandag d. 10. august 2015 kl 08.15.
    De nye børnehaveklasseelever møder samme dag kl 10.15

• 04-08-2015