Karsten Rudbeck Jessen den 26-08-2016
    Skoleledernyt UGE 34.

Den forgangne uge har på Ungeuniverset på alle måder været en alternativ uge. Under overskriften A-UGE har skemaet været brudt op og skoledagen formet sig andeledes med et væld af udendørsaktiviteter, uddannelsesoriengsteringsforløb, studieture mm.

Dertil kommer arbejdet med rottebekæmpelsen. Status lige nu er den, at halområderne tidligst åbner lørdag i kommende uge. Den optimisme skrivelsen i går bar præg af holder ikke. Vi er ganske enkelt usikre på, om vi kan styre rotterne, når vi begynder at grave.

Så derfor lukker vi en uge mere – dette for fortsat at sikre at vi gør tingene ordentligt og ansvarligt. Det giver naturligvis noget bøvl. Men vi løber ingen risiko.

På Buegade er ventilationen i løbet af denne uge blevet ”kørt ind”, som det hedder. Og den virker! De støjdæmpende foranstaltninger, gardinerne og ventilationen har medvirket til store forbedringer for elevernes undervisningsmiljø og de ansattes arbejdsmiljø. Dyrt? - men dejligt!

Ellers er det helt tydeligt at børn og unge over alt på skolen har nydt det fine vejr. Man søger ud – og giver liv.

Politisk er fasen for den kommunale budgetlægning skudt i gang. Politikerne har været samlet på det første budgetseminar og snart vil der blive udsendt materiale, som skolebestyrelsen og MED-udvalget skal forholde sig til indgive høringssvar på.

Det er en spændende fase – det er nu rammesætningen for skoleøkonomi i 2017 sættes.

Alle ønskes en god weekend – nyd sensommeren –

Karsten Rudbeck Jessen

Søren Erdrup Hansen den 16-08-2016
    Kære Alle.
    Invitation fra Haderslev Museum.

God fornøjelse.
  • 30-08-2016